Kernel.org: 5.1.14
sid (unstable): 4.19.37-5
buster (testing): 4.19.37-5
stretch (stable): 4.9.168-1+deb9u3
jessie (oldstable): 3.16.68-2

Debian GNU/Linux device driver check & report

-assembled: Motherboard

PCI IDWorks?VendorDeviceDriverKernel
11063189YesVIA Technologies, Inc.VT8377 [KT400/KT600 AGP] Host Bridgevia-agp
1106b168VIA Technologies, Inc.VT8235 PCI Bridge
104cac50YesTexas InstrumentsPCI1410 PC card Cardbus Controlleryenta_socket
11020002YesCreative LabsSB Live! EMU10k1snd_emu10k1v2.6.25-
11027002YesCreative LabsSB Live! Game Portemu10k1_gpv2.6.25-
11063038YesVIA Technologies, Inc.VT82xxxxx UHCI USB 1.1 Controllerusb-uhci,uhci-hcd
11063038YesVIA Technologies, Inc.VT82xxxxx UHCI USB 1.1 Controllerusb-uhci,uhci-hcd
11063038YesVIA Technologies, Inc.VT82xxxxx UHCI USB 1.1 Controllerusb-uhci,uhci-hcd
11063104YesVIA Technologies, Inc.USB 2.0ehci-hcd
11063177YesVIA Technologies, Inc.VT8235 ISA Bridgevia_ircc,i2c_viaprov2.6.25-
11060571YesVIA Technologies, Inc.VT82C586A/B/VT82C686/A/B/VT823x/A/C PIPC Bus Master IDEpata_viav2.6.25-
11063065YesVIA Technologies, Inc.VT6102 [Rhine-II]via_rhinev2.6.25-
10de0322YesNVIDIA CorporationNV34 [GeForce FX 5200]nv

I don't know much about this system. It was donated to me and I haven’t looked up all the info on it yet. There are no stickers on the box it's self. I can tell you that it has an AMD 2300 processor and was assembled by a friend of a friend. Sorry, not allot of help, I know. Anyway, I run Debian Squeeze on it with no trouble and it seems that everything just works. I have no complaints. The on board sound is not listed as I shut it off in favor of my SBLive! Platinum Card but it has AC97 sound chip onboard and works fine when enabled. Ethernet (Vt6102) is onboard but the Video is aftermarket. (2010-11-18T00:31:43+00:00)