Kernel.org: 5.3.11
sid (unstable): 5.3.9-3
buster (testing): 4.19.67-2+deb10u2
stretch (stable): 4.9.189-3+deb9u2
jessie (oldstable): 3.16.76-1

Debian GNU/Linux device driver check & report

Giga-byte: GA-M61P-S3 AM2

PCI IDWorks?VendorDeviceDriverKernel
10de03eanVidia CorporationMCP61 Memory Controller
10de03e0nVidia CorporationMCP61 LPC Bridge
10de03ebYesnVidia CorporationMCP61 SMBusi2c-nforce2v2.6.25-
10de03f5nVidia CorporationMCP61 Memory Controller
10de03f1nVidia CorporationMCP61 USB Controller
10de03f2nVidia CorporationMCP61 USB Controller
10de03f3nVidia CorporationMCP61 PCI bridge
10de03f0YesnVidia CorporationMCP61 High Definition Audiosnd-hda-intel
10de03ecYesnVidia CorporationMCP61 IDEpata_amdv2.6.25-
10de03efYesnVidia CorporationMCP61 Ethernetforcedethv2.6.25-
10de03f6YesnVidia CorporationMCP61 SATA Controllersata_nvv2.6.25-
10de03d0nVidia CorporationC61 [GeForce 6150SE nForce 430]
10221100Advanced Micro Devices [AMD]K8 [Athlon64/Opteron] HyperTransport Technology Configuration
10221101Advanced Micro Devices [AMD]K8 [Athlon64/Opteron] Address Map
10221102Advanced Micro Devices [AMD]K8 [Athlon64/Opteron] DRAM Controller
10221103YesAdvanced Micro Devices [AMD]K8 [Athlon64/Opteron] Miscellaneous Controlk8tempv2.6.25-

Linux kernel: 2.6.27-14-generic, x86_64
Ubuntu 8.04, 64-bit for AMD
CPU: AMD BE-3500+
On-board Graphics: Nvidia GEforce 61xx, (6150se?) Nforce 430
Works OK.
Sometimes display slows dramatically - I think it's related to internet delays with many Firefox windows open.
But, I'm switching to 32-bit for compatibility w/ apps.
 (2009-08-26 03:38:55)