Kernel.org: 5.3.7
sid (unstable): 5.2.17-1
buster (testing): 4.19.67-2+deb10u1
stretch (stable): 4.9.189-3+deb9u1
jessie (oldstable): 3.16.74-1

Debian GNU/Linux device driver check & report

Pavilion: g6

PCI IDWorks?VendorDeviceDriverKernel
80860154Intel Corporation3rd Gen Core processor DRAM Controller
80860151Intel CorporationXeon E3-1200 v2/3rd Gen Core processor PCI Express Root Port
80860166YesIntel Corporation3rd Gen Core processor Graphics Controlleri915v3.0.0-
80861e31Intel Corporation7 Series/C210 Series Chipset Family USB xHCI Host Controller
80861e3aIntel Corporation7 Series/C210 Series Chipset Family MEI Controller #1
80861e2dIntel Corporation7 Series/C210 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller #2
80861e20YesIntel Corporation7 Series/C210 Series Chipset Family High Definition Audio Controllersnd-hda-intel
80861e10Intel Corporation7 Series/C210 Series Chipset Family PCI Express Root Port 1
80861e12Intel Corporation7 Series/C210 Series Chipset Family PCI Express Root Port 2
80861e14Intel Corporation7 Series/C210 Series Chipset Family PCI Express Root Port 3
80861e26Intel Corporation7 Series/C210 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller #1
80861e59YesIntel CorporationHM76 Express Chipset LPC ControlleriTCO_wdt
80861e03YesIntel Corporation7 Series Chipset Family 6-port SATA Controller [AHCI mode]ahci
80861e22YesIntel Corporation7 Series/C210 Series Chipset Family SMBus Controlleri2c-i801
10026840YesAdvanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI]Thames [Radeon HD 7500M/7600M Series]radeonv3.1.0-
18143290YesRalink corp.RT3290 Wireless 802.11n 1T/1R PCIert2800pciv3.16.0-
18143298Ralink corp.RT3290 Bluetooth
10ec8136YesRealtek Semiconductor Co., Ltd.RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controllerr8169
10ec5229Realtek Semiconductor Co., Ltd.RTS5229 PCI Express Card Reader

It has swutchable graphics which are kind of hard to set on linux. The first graphics card is by Intel and the second one is by AMD. I had trouble making them cooperate on Debian. I had to manually compile the official drivers, reinstall everything several times and now it seems to be working somehow. Good luck! (2015-04-04T19:37:34+00:00)